31/12/2022...

Gepubliceerd op 31 december 2022 om 14:02

mijn trouwe lezers

en ieder die al eens mijn site bezoekt

wens ik 

een bruisend stralend 

gezond gelukkig 
zorgeloos prachtig 
2023

De eerstvolgende editie van Angelo's Nieuwsbrief, voorzien voor 01 januari, heeft enige vertraging opgelopen. De nieuwste 'Je gelooft het niet' is immers niet op tijd klaar geraakt. We prikken alvast 15 januari met nieuwe content in:

  • boekenplank: Hugo Camps
  • de 10e muze: Irene Papas
  • galerie: Valerius De Saedeleer
  • music - music - music
  • je gelooft het niet: Fisherman's Hut !!!

Fisherman's Hut ... (klik open om te lezen)

Proestend en spartelend hijst het staatshoofd, vierde president van de Russische Federatie, zich met zijn korte armpjes uit de veel te ruim bemeten witmarmeren badkuip. Zou hij Pjotr roepen? Liever niet, dat plezier mag hij zijn persoonlijke bodyguard in geen geval gunnen. De ogen dichtgeknepen wegens het irriterende schuim gaat het staatshoofd dan maar zelf voorzichtig schuifelend over de kletsnatte vloer op zoek naar een handdoek. Waarom kon hij zo dwaas zijn om hier in zijn buitenverblijf een maxi size bad te laten installeren? Het is trouwens niet de eerste keer dat hij, genietend van het weldadig naar Finsuola Goodby Stress geurende water, in slaap dommelt om dan met zijn amper een meter zeventig helemaal onderuit te schuiven en kopje onder te gaan. Chert vozmi !

Vanuit de diepten van de presidentiële badkuip meent het staatshoofd, intussen gekleed in een kraakwitte judogi met zwarte gordel, een vreemde gloed te ontwaren, alsof een minuscuul lichtje een deel van de schuimbellen van onderuit roodachtig doet oplichten. Zeg dat het niet waar is... Trump is in het water gevallen...

Je gelooft het niet!

(nieuwste stukje, integraal te lezen vanaf 15 januari '23)Wens je een reactie te geven?
Doe het hier of op de contactpagina

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.