galerie

Gepubliceerd op 23 december 2020 om 18:56

Hallo, 
wie de jongste En Passant heeft gelezen, wist het al: niet alleen met woorden wil ik voortaan communiceren, maar eveneens met beelden. Om die reden heb ik een pagina 'galerie' aan mijn site toegevoegd...

Deze galerie-in-wording is bedoeld om mijn persoonlijke kijk op wat me boeit en raakt in schilderkunst, fotografie en alles wat met beeld te maken heeft te delen.
Toegegeven, het lijkt wellicht wat vreemd om op een schrijversblog afbeeldingen van schilderijen en foto's terug te vinden, maar misschien is dit helemaal niet zó vreemd. Ga maar even ter plaatse kijken naar de quotes van enkele bekende kunstschilders en fotografen.

Wat je mag verwachten? We beginnen met Edward Hopper en Pierre Soulages. Geen overdaad aan afbeeldingen, wel telkens een beperkte selectie uit hun werk.
Nee, het mag geen saaie bedoening worden, maar een aanbod dat naar ik hoop velen zal kunnen bekoren en doet uitkijken naar meer.

Laat je alvast verrassen door de eerste afbeeldingen in mijn galerie. Wat er na Hopper en Soulages volgt? Iets met fotografie, denk ik!

Reageren kan hier onder het bericht.
Wil je dat ik iets publiceer over een van jouw favorieten? Laat het me weten!

>>> galerie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.