bericht aan de trouwe lezers van Angelo's nieuwsbrief

 

Indien ik me niet vergis ging mijn allereerste stukje in En Passant in november '19 op deze site online. Daarna volgden een koppel Markante verhalen, een tiental stukjes in Je gelooft het niet naast enkele in de jongste rubriek Maar toch... Daar tussendoor zagen ook De tiende muze, Boekenplank, Galerie en Music het levenslicht. 

'Maar het is intussen van '21 geleden dat je nog een roman heb uitgegeven', liet iemand van mijn lezers onlangs opmerken. Er waren wel meerdere aanzetten geweest, maar het om de zoveel weken verzorgen - misschien is 'klaarstomen' een preciezere woordkeuze -  van die uiteenlopende onderwerpen (het schrijven van eigen stukjes en al eens een boekrecensie, mijn passie delen voor poëzie, muziek en kunst) in evenveel rubrieken brengt onvermijdelijk met zich mee dat er voor het schrijven van een heuse roman nog maar weinig tijd rest.

En omdat het maar blijft kriebelen om van het draaiboek, waaraan ik al een tijd geleden ben begonnen, verder werk te maken, kan ik op dit ogenblik niets beters bedenken dan toe te geven aan die innerlijke stem die maar blijft zeuren: Begin nu toch eens aan die roman. Om het alle kansen op slagen te geven zie ik me derhalve genoodzaakt het vertrouwde aanbod op mijn site even on hold te zetten. Hoelang? Dat weet ik nog niet.

Dit betekent niet dat er de komende periode bij Angelo Mattie niets meer te lezen valt: ik zal sowieso heel af en toe van mij laten horen. Houd toch maar de Blogpagina in het oog; wie weet breng ik hier op geregelde tijden verslag uit over de vorderingen van die nieuwste roman...

Voor u,  abonnee op Angelo's Nieuwsbrief, betekent dit dat u in de komende periode geen newsletter zult vinden in uw mailbox.

Angelo

www.angelomattie.be blijft online !!!